Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Te huur praktijkruimte in Utrecht Oost

Per direct twee praktijkruimtes te huur aan de Parkstraat 38 in Utrecht Oost. De Parkstraat is een zijstraat van de winkelstraat Nagtegaalstraat en ligt Vlakbij de Maliebaan en Whilheminapark.

Praktijkruimte delen in Amsterdam Helmersbuurt

Nadat ik 6 jaar mijn praktijkruimte prettig heb kunnen delen met mijn collega, zoek ik nu een nieuwe medehuurder. Mijn praktijk ligt op een rustige, goed bereikbare plek in Amsterdam in een mooi gebouw met vele (startende) ondernemers.

Praktijkruimte te huur Utrecht Oost

Per direct een mooie en lichte praktijkruimte te huur in Utrecht oost, vlakbij het Wilhelminapark. De praktijk heeft een wachtruimte waar zich tevens een toilet bevindt. De behandelruimte is ongeveer 30 m2. Hierin bevindt zich de behandeltafel (hoog/laag verstelbaar), een kastenwand, bureau met stoe…

Praktijkruimte te huur omgeving Tiel

Fysuniek, een praktijk voor fysiotherapie en bewegen in Maurik, biedt praktijkruimte te huur aan. In onze praktijk kunt u een representatieve, ingerichte spreekkamer of behandelkamer (circa 20 m2) huren.

Praktijkruimte per (vast) dagdeel te huur in Stramproy

Ik verhuur vanaf 1 februari 2015 een zeer representatieve gemeubileerde praktijk/kantoor/cursus/vergader ruimte voor professionals: Ad Hoc Practice op de Prinses Marijkestraat 31 in Stramproy (gemeente Weert).


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige