Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Praktijkruimte te huur in Den Haag

Ik ben een zelfstandig gevestigd therapeut. In verband met een verhuizing komt er veel ruimte vrij voor anderen om in mijn huis hun praktijk te vestigen.

Mooie praktijkruimte in delft te huur

In Delft is mijn massagepraktijk gevestigd. Het is een mooie grote ruimte van ongeveer 5 bij 7 meter, met daarbij een gezamenlijke ontvangstruimte en keuken. (Er bevind zich een homeopaat op dezelfde verdieping). De ruimte is voorzien van airco.

's-Hertogenbosch praktijkruimtes te huur

Praktijkruimtes te huur gelegen aan de Rijksweg-Zuid 16 te 's-Hertogenbosch.

Groene omgeving- mooie ruimte te huur Haarlem Zuid

Mooie en goed onderhouden ruimte te huur in Haarlem Zuid. Ruimte te huur op een mooie rustige locatie in Haarlem Zuid, vlak bij de Molenplas. Het pand is in zeer goede staat en goed onderhouden.

Prachtige praktijkruimte te huur in Rotterdam Hillegersberg

Prachtige praktijkruimte te huur voor 1 vaste dag in de week (woensdag) in Rotterdam Hillegersberg. De praktijkruimte is geschikt voor paramedici, bijvoorbeeld natuurkundige, orthomoleculair therapeut, diëtist, logopedist, etc.


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Gezocht praktijkruimte in Den Bosch, A´foort en/of Den Haag

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige