Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Praktijkruimte te huur in Rotterdam

Body Balance Personal Training heeft een mooie, ruime en lichte studio aan de Westzeedijk te huur. Boven hebben wij twee praktijkruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld fysiotherapie of voor een voedingsdeskundige. Beide ruimtes zijn volledig ingericht en bereikbaar d.m.v. een grote trap in de trainin…

Praktijkruimte te huur Amsterdam

Zoek je een (extra) geschikte praktijkruimte te huur in Amsterdam voor één of meerdere dagdelen per week? Heb je een gedegen opleiding genoten? Ben je (hooggevoelig) psycholoog, therapeut, coach of begeleider die zelfstandig binnen ons integrale gezondheidscentrum wil werken? Passen je werkzaamhe…

Praktijkruimte te huur Den Bosch

In een modern en representatief gezondheidscentrum in Den Bosch is praktijkruimte te huur. In het gezondheidscentrum zijn o.a. gevestigd huisarts, apotheek en fysiotherapie.

Grote praktijkruimte te huur in gemeente Westland

Grote praktijkruimte te huur in een gezondheidscentrum in Honselersdijk (gemeente Westland). De ruimte is ingericht als speelkamer voor kinderen maar kan ook prima voor volwassenen gebruikt worden. De ruimte is uitermate geschikt voor (kinder)psychologen, (kinder)therapeuten of logopedisten.

Diverse praktijkruimtes te huur in Nijmegen-Oost!

Diverse praktijkruimtes te huur op een toplocatie in Nijmegen-Oost. Wij bieden volledig ingerichte massageruimtes te huur aan en volledig ingerichte schoonheidsspecialisteruimtes voor € 25,00 excl. btw en excl. servicekosten per dag

ruimte te huur Capelle aan den IJssel

Wij zijn bezig om een nieuw bedrijf op te startten met veelzijdige functies die in Capelle aan den IJssel. Om dit bedrijf succesvol te maken zijn wij nog opzoek naar een zelfstandige of een bestaand bedrijf op zoek naar een tweede locatie.

Praktijkruimtes te huur in Eindhoven

Bij Profysic sportpodotherapie in Eindhoven zijn nog de volgende ruimtes beschikbaar. Op de locatie zijn meerdere gespecialiseerde sportpodotherapeuten, fysiotherapie, sportmassage en sportpedicure werkzaam.

Ruime praktijkruimte te huur in Eindhoven Noord

In een Artsenpraktijk voor Integrale geneeskunde in Eindhoven is een grote praktijkruimte per dagdeel beschikbaar. De ruimte, van ongeveer 30 m2, is volledig ingericht. Ook is er een massagetafel aanwezig.

Ruime praktijkruimte te huur in delft

Mooie ruime praktijkruimte te huur in Delft aan de kleveringweg 39c. Het betreft een ruimte ingericht als massagepraktijk maar kan ook gebruikt worden voor therapie, reiki ed. het betreft een ruimte van 35m2, met daarbij een gezamenlijke ingang, wachtruimte en keuken.

Te huur praktijkruimte in Utrecht Oost

Per direct twee praktijkruimtes te huur aan de Parkstraat 38 in Utrecht Oost. De Parkstraat is een zijstraat van de winkelstraat Nagtegaalstraat en ligt Vlakbij de Maliebaan en Whilheminapark.

Praktijkruimte te huur in hartje Zoetermeer Centrum

Kiezen voor het huren van praktijkruimte in het Beautyhart betekent het huren van een praktijkruimte centraal gelegen in het Centrum van Zoetermeer. Kant en klaar en je profiteert direct mee van het alles onder één dak principe. Klanten weten je dus altijd te vinden! Op nog geen 80 meter van Randst…

Te huur mooie praktijk ruimte in het centrum van Schiedam

Zeer leuke paraktijkruimte te huur van 108m2 in het centrum van Schiedam. Gelegen op de Noordvest.

Praktijk ruimte te huur in Rotterdam

Bij Mondzorg Tjalklaan Mondhygiënistenpraktijk te Rotterdam is er ruimte voor onderverhuur voor paramedici. Wij willen onze praktijk uitbreiden met o.a een fysiotherapeut en huidtherapeut . Uiteraard kunnen alle andere disciplines zich ook vestigen.

Praktijkruimte te huur in Heerlen

Praktijkruimte, wijkzorg, wijkpoli te huur in Heerlen 25 m2 excl. wachtkamer toilet en kitchenette gelegen op de 1 ste verdieping, traplift aanwezig eis zorgverzekeraars.

Praktijkruimte delen in Amsterdam Helmersbuurt

Nadat ik 6 jaar mijn praktijkruimte prettig heb kunnen delen met mijn collega, zoek ik nu een nieuwe medehuurder. Mijn praktijk ligt op een rustige, goed bereikbare plek in Amsterdam in een mooi gebouw met vele (startende) ondernemers.


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige