Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Te huur praktijkruimtes Dongen

Wij verhuren praktijkruimtes in ons sportcentrum. De praktijkruimte (15 m2) is uitermate geschikt voor zelfstandige fysiotherapeut(e) met eventueel gebruik van de Milon Cirkel, cardio- en krachttoestellen (revalidatie). Praktijkruimte (11 m2) is geschikt voor para-medici of alternatieve geneeswij…

Leef! Centrum voor Lichaam en Geest

Op zoek naar een praktijkruimte, vergaderruimte of een ruimte om workshops te organiseren in een sfeervolle en inspirerende omgeving? Bij Leef Schiedam vind je het allemaal. Leef, centrum voor lichaam en geest, is een multifuncioneel centrum en biedt circa 500 m2 ruimte voor vele verschillende doel…

Praktijkruimte te huur in Haarlem centrum

Op steenworp afstand van het centraal station en parkeergarage, in een rustige, verkeersarme straat aan de rand van het Ripperdapark is een representatieve en goed onderhouden praktijkruimte te huur, zeer geschikt voor psychologie, coaching, mediation, e.d.

Praktijkruimte te huur Amsterdam-Noord

Mooie, sfeervolle praktijkruimtes te huur in Noorlandercomplex in Amsterdam-Noord. Voor therapie, coaching, supervisie of trainingsactiviteiten.

Praktijkruimte te huur in Delft centrum

Mijn praktijkruimte (www.fysio-eerlijkbeter.nl) is te huur voor een aantal dagen en/of dagdelen per week. Ik heb een fysiotherapiepraktijk, gevestigd in het midden van het centrum van Delft aan Oosteinde 225. Bestaande uit een behandelruimte, wachtkamer en oefenruimte. Huren is inclusief gebruik …


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige