Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Te huur praktijkruimte in Utrecht Oost

Per direct twee praktijkruimtes te huur aan de Parkstraat 38 in Utrecht Oost. De Parkstraat is een zijstraat van de winkelstraat Nagtegaalstraat en ligt Vlakbij de Maliebaan en Whilheminapark.

Praktijkruimte te huur in hartje Zoetermeer Centrum

Kiezen voor het huren van praktijkruimte in het Beautyhart betekent het huren van een praktijkruimte centraal gelegen in het Centrum van Zoetermeer. Kant en klaar en je profiteert direct mee van het alles onder één dak principe. Klanten weten je dus altijd te vinden! Op nog geen 80 meter van Randst…

Te huur mooie praktijk ruimte in het centrum van Schiedam

Zeer leuke paraktijkruimte te huur van 108m2 in het centrum van Schiedam. Gelegen op de Noordvest.

Praktijk ruimte te huur in Rotterdam

Bij Mondzorg Tjalklaan Mondhygiënistenpraktijk te Rotterdam is er ruimte voor onderverhuur voor paramedici. Wij willen onze praktijk uitbreiden met o.a een fysiotherapeut en huidtherapeut . Uiteraard kunnen alle andere disciplines zich ook vestigen.

Praktijkruimte te huur in Heerlen

Praktijkruimte, wijkzorg, wijkpoli te huur in Heerlen 25 m2 excl. wachtkamer toilet en kitchenette gelegen op de 1 ste verdieping, traplift aanwezig eis zorgverzekeraars.


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige