Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Sfeervolle praktijkruimte in Den Haag voor gesprekstherapie of groepen

Onze sfeervolle, ruime praktijk, die wij gebruiken voor relatietherapie en gezinstherapie, is op de maandag, dinsdag en woensdag te huur.

Praktijkruimte / lesruimte te huur centrum Leiden

InnerQiFlow is een centrum voor Body en Mind aan de Herengracht in Leiden. Wij verhuren per dagdelen van 4 of 6 uur verschillende praktijk-, trainings-, lesruimte.

Praktijk- en lesruimte te huur in Nieuwegein-Vreeswijk

Te huur sfeervol ingerichte ruimte met keukentje, lunch- en kleedruimte. Centraal gelegen in het land in Vreeswijk, een klein dorpje dat vastgegroeid is aan Nieuwegein. De ruimte is zowel als praktijkruimte als als lesruimte te gebruiken. Oppervlak +/- 75 m2.

Praktijk/kantoorruimte te huur in Eindhoven Woensel

Te huur 7 compleet gerenoveerde behandel/kantoor ruimtes in vrijstaand pand met eigen parkeerplaats in Eindhoven Woensel.

Praktijkruimte te huur 's-Hertogenbosch

Binnen het gezondheidscentrum de Lage Leun is per 1 januari 2015 een moderne praktijkruimte van 28m2 te huur (eventueel gemeubileerd).


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige