Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Praktijkruimte te huur in Haarlem centrum

Op steenworp afstand van het centraal station en parkeergarage, in een rustige, verkeersarme straat aan de rand van het Ripperdapark is een representatieve en goed onderhouden praktijkruimte te huur, zeer geschikt voor psychologie, coaching, mediation, e.d.

Praktijkruimte te huur Amsterdam-Noord

Mooie, sfeervolle praktijkruimtes te huur in Noorlandercomplex in Amsterdam-Noord. Voor therapie, coaching, supervisie of trainingsactiviteiten.

Praktijkruimte te huur in Delft centrum

Mijn praktijkruimte (www.fysio-eerlijkbeter.nl) is te huur voor een aantal dagen en/of dagdelen per week. Ik heb een fysiotherapiepraktijk, gevestigd in het midden van het centrum van Delft aan Oosteinde 225. Bestaande uit een behandelruimte, wachtkamer en oefenruimte. Huren is inclusief gebruik …

Praktijkruimte te huur in Den Haag

Ik ben een zelfstandig gevestigd therapeut. In verband met een verhuizing komt er veel ruimte vrij voor anderen om in mijn huis hun praktijk te vestigen.

Mooie praktijkruimte in delft te huur

In Delft is mijn massagepraktijk gevestigd. Het is een mooie grote ruimte van ongeveer 5 bij 7 meter, met daarbij een gezamenlijke ontvangstruimte en keuken. (Er bevind zich een homeopaat op dezelfde verdieping). De ruimte is voorzien van airco.


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Gezocht praktijkruimte in Den Bosch, A´foort en/of Den Haag

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige