Een goede praktijkruimte werkt niet alleen prettig, je laat ook een professionele indruk achter bij je cliënten.

Hier komen vraag en aanbod van praktijkruimtes bij elkaar. Ben je geïnteresseerd in een ruimte of heb je een ruimte voor iemand te huur? Neem dan direct contact op met de adverteerder. Rupz bemiddelt niet.

Heb jij ook een praktijkruimte of zoek je praktijkruimte? Meld dan je advertentie aan en hij wordt maandelijks door ruim 4.000 therapeuten bekeken. Klik hier om je praktijkruimte op te geven.

Praktijkruimtes te huur

Praktijkruimte te huur 's-Hertogenbosch

Binnen het gezondheidscentrum de Lage Leun is per 1 januari 2015 een moderne praktijkruimte van 28m2 te huur (eventueel gemeubileerd).

Gemeubileerde praktijkruimte te huur Zoetermeer

Praktijkruimte te huur in Zoetermeer op A-locatie. Gevestigd in centrum waar meerdere therapeutische disciplines vertegenwoordigd zijn, op loopafstand van Stadshart (metro en winkels) nabij parkeergarage (1e 3 uur gratis parkeren).

Praktijkruimte in Leiderdorp te huur

Beweeeg!, de plek voor zorg, bewegen en sport in Leiderdorp, biedt praktijkruimte te huur aan. In ons multidisciplinaire centrum kunt u een representatieve, ingerichte spreekkamer of behandelkamer (vanaf circa 12 m2) huren. Ook bieden wij ruimtes (15 - 25 m2) voor vergaderingen, presentaties of gro…

Praktijkruimte en zaal te huur in Den Haag

Op loopafstand van het strand, ligt onze rustig gelegen praktijk aan de rand van de Vruchtenbuurt. Vlakbij is een winkelcentrum met lunchmogelijkheden en gratis parkeermogelijkheden.

Praktijkruimtes Leiden Merenwijk

Praktijk ruimtes te huur in Leiden Merenwijk naast de Gamma voor para-medici, alternatieve geneeswijze, sportmassage, pedicure, manicure, schoonheidspecialiste, etc. met gemeenschappelijke ruimte, keuken en wachtruimtes. gratis parkeren.


Klik hier voor alle praktijkruimtes te huur.

Praktijk zoekt ruimte

Praktijkruimte gezocht Utrecht

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Utrecht. De voorkeur gaat uit naar Museumkwartier, Utrecht Oost of Wittevrouwen.

logopedist zoekt praktijkruimte omgeving Landsmeer

Voor mijn logopediepraktijk ben ik op zoek naar een grotere praktijkruimte. Ik ben op zoek naar twee behandelruimtes, een wachtruimte en een toilet. Het liefst in Landsmeer of omgeving.

Praktijkruimte gezocht in Maastricht

Ik ben psycholoog en diëtist en wil per 1 september 2013 een eigen praktijk starten in Maastricht. Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor enkele dagdelen per week bij voorkeur binnen een reeds bestaand gezondheidscentrum.


Klik hier voor alle oproepen.

 

DIENSTEN INFORMATIE MARKETING EN SOFTWARE

Advies
Logo / huisstijl
Website
Social media
Software
Online agenda

Over Rupz
Blog
Praktijkruimte huren

Psychotherapeut
Psychologiepraktijk
Coachingpraktijk
Logopedist
Paramedicus
Aanvullende zorg
Natuurgeneeskundige