Bestanden of afbeeldingen verwijderen

Alle bestanden en afbeeldingen die op je website staan of die er ooit opgestaan hebben, worden beheert via het bestandsbeheer. Als je deze nooit opruimt, dan blijven deze bestanden opslagruimte in gebruik nemen. Dat kan zonde zijn als je tegen het limiet loopt. Ook wordt het bestandsbeheer wat onoverzichtelijk. Wil je dit opruimen, dan kun je bestanden verwijderen. 

Los bestand verwijderen

1. Ga via 'Dashboard' naar 'Bestanden'.

2. Klik op het bestand en kies voor 'Verwijderen'.

3. Bevestig dat je dit bestand wilt verwijderen.

Vele bestanden tegelijkertijd verwijderen

Heb je veel bestanden die je wilt verwijderen? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik voor de bestanden de aanvinkvakjes aan van de bestanden die je wilt verwijderen.

2. Kies onder 'geselecteerde items' voor 'Verwijderen'.

3. Bevestig dat je ze wilt verwijderen.


Let op: Verwijderde bestanden zijn ook definitief verwijderd. Deze zijn niet meer terug te vinden en kun je alleen herstellen door opnieuw te uploaden.


Onderwerpen

Gerelateerde artikelen

Pagina verbergen uit de navigatie

Soms wil je een pagina uit de navigatie verbergen. Bijvoorbeeld bij algemene voorwaarden, blog- of nieuwsartikelen. Of simpelweg omdat je de pagina (nog) niet zichtbaar wilt hebben. Je kunt heel eenvoudig met een checkbox je pagina verbergen.

LEES VERDER

Een bestand of foto uploaden

De website heeft een eigen bestandsbeheer waarin al je foto's en bestanden van je website staan. Om een bestand of afbeelding erin te krijgen, dien je deze te uploaden vanaf je computer. Let erop dat je je bestanden niet te groot upload. Dit is…

LEES VERDER